Despre Noi

Povestea noastră:

Suntem o firmă romanească înființată în 1999 și specializată în producția de elemente lipite din salcâm (Robinia Pseudoacacia)

Producția noastră este completă: începem cu tăierea buștenilor, continuăm cu prelucrarea cherestelei, uscare industrială, pregătirea semifabricatelor, îmbinarea în dinți și prelucrările de finisare. În acest fel controlăm tot fluxul tehnologic pentru ca în final sa oferim clienților noștri produse de o calitate excepțională.

Producem aproximativ 1600 mc / an de produse lipite din lemn de salcâm.

Misiunea noastră

De ce am ales sa prelucram Salcam (Robinia Pseudoacacia)?

Pentru ca acest lemn are niste calitati deosebite, el fiind singura specie de lemn care creste in Europa si care poate avea o durata de viata a produselor realizate din el (folosite la exterior) de peste 20 ani.

 

El are o capacitate portanta peste medie in conditiile de solicitare dinamica. Lemnul este greu si dur. Valorile rezistentei la rupere sunt mai mari decat cele ale stejarului.

Salcamul (Robinia Pseudoacacia) este una din putinele specii de origine non-tropicala incadrata in clasa de durabilitate 1-2 conform DIN EN 350-2

 

Domeniile de utilizare sunt multiple si variaza de la parchet, locuri de joaca, elemente pentru constructii, mobilier de gradina, terase, garduri.

 

Toate produsele noastre din Salcam (Robinia Pseudoacacia) sunt destinate utilizarii exclusiv la exterior.

Sunați pentru o consultație

(+40) 729 890 690

Ia legătura cu noi

Adresă

Minitehnicus srl

305300 Faget,

Str.Drumul Gladnei 19

Email

Phone

(+40) 729 890 690